Tilbud

Læderfarve Maxipak

DKK 374,00 DKK 334,00

Beskrivelse

Læderfarve MaxiPak indeholder 2 X 250 Ml. standart Læderfarve, og er til læder med farveskader (narvskader), eller læder du ønsker at farve om.

Skriv i kommentarfeltet hvilken af vores standartfarver du ønsker i sættet.
Skriver du ikke noget vil farven i sættet være sort.

Skal vi tone en speciel farve til dig, så skal du også vælge Tonetillæget for specialfarver, og putte det i din indkøbskurv.
Send os en prøve vi kan tone farven efter, eller bestil farven efter en farvekode.
Skriv i kommentarfeltet hvilken farvekode du ønsker tonet. Vi kan tone farver i alle NCS og RAL farvekoder.
Du finder kommentarfeltet når du kommer til “betaling”. Er du i tvivl om hvordan du gør, så kontakt os.
Ønsker du at sende os en prøve vi kan tone efter, skal prøven sendes til:
RetA ApS
Kåstrupvj 87
4400 Kalundborg
(Husk af vedlægge dine kontaktoplysninger)

Læderfarven skaber et dækkende farvelag (Dækfarvet læder). Du kan blande de forskellige læderfarver sammen til din ønskede farve. Læderfarve fra RensA er den stærkeste læderfarve på markedet, og kan påføres alle typer glatlæder, dækfarvet-lædermøbler, Annilin-læder, kerne-læder, lædermøbler, læderindtræk i biler og både, læderret, læderfodtøj og tasker m.m. Læderfarve kan med fordel også bruges på plastic, tekstil, gummi, vinyl og træ. Prøv selv at farve et slidte og medtaget læderret op. Rystes før brug. Farve må ikke påføres nubuck eller ruskind. ( Husk altid at påføre læderpleje efter endt læderfarvning ! )

Rækkeevne: En flaske læderfarve rækker til farvning af en lænestol, eller en mindre 2-personers sofa.

Alle læderfarver fra RensA kan fortyndes med op til 70% fortynder. RensA læderfarverne har en cremet og fed konsistens, som med fordel kan fortyndes for bedre finish og rækkeevne, og for at undgå spor fra påføringen, som for eksempel penselstrøg. Skal læderfarven påføres med sprøjtepistol eller airbrush, er det vigtigt at læderfarven fortyndes. Fortynd farven med RensA Læderfarve Fortynder, for at opnå et bedre slutresultat. En læderflade med glat eller fin struktur, bør farves med en tyndflydende farveblanding. Derimod skal en læderflade med skader eller grov struktur, farves med et mere tyktflydende blandingsforhold.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Læderfarve Maxipak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *