Persondata

Dine data er i trykke hænder
Vores fortrolighedspolitik omfatter behandlingen af de persondata, som du oplyser, når du besøger vores hjemmeside.
Hos RetA Møbelpleje er det vores mission at give dig en god oplevelse lige fra det øjeblik, du begynder at udforske vores mange produkter, til du modtager din ordre. Som en del af din shopping-oplevelse hos os er det vigtigt for os at forsikre dig om, at vi beskytter og respekterer dit privatliv og behandler alle dine persondata med omhu.

Vi behandler dine persondata i overensstemmelse med følgende principper:

1. Vi indsamler og opbevarer persondata til disse hovedformål:

  • Behandling og levering af din ordre
  • Kundeservice
  • Forbedring af din brugeroplevelse
  • Lovmæssige krav

2. Vi indsamler kun data, som vi skal bruge til ovennævnte formål

3. Vi sletter dine persondata, når vi ikke længere har brug for dem

4. Vi sælger ikke dine data

5. Vi opbevarer dine data sikkert

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan og hvorfor vi opbevarer dine persondata.
Du kan også læse om, hvordan du kan udøve dine databeskyttelsesrettigheder, f.eks. hvordan du kan få indsigt i dine persondata.

For at behandle og gennemføre din ordre, skal vi bruge nogle informationer fra dig. Når du afgiver en ordre, skal du derfor oplyse os dit navn, din adresse, din e-mail, dit telefonnummer og din valgte betalingsmetode. Herudover oplyser du naturligvis også hvilke produkter, du ønsker at bestille. Vi bruger disse oplysninger til at gennemføre din ordre, herunder til at sende en ordrebekræftelse og til at pakke og levere din ordre.

Når du kontakter vores kundeservice via e-mail, eller telefon osv., registrerer vi de persondata, som du giver os. Vores kundeservice har adgang til alle oplysninger om din ordre, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis, hvis du har spørgsmål til din ordrestatus, eller hvis du vil returnere en vare. Vores kundeservice kan også se tidligere korrespondance med dig, da dette kan hjælpe dem med at give dig en bedre service.

Vi bestræber os konstant på at give dig den allerbedste bruger- og shoppingoplevelse på vores hjemmesider. Det gør vi på forskellige måder, men en vigtig del heraf er at se nærmere på, hvordan du bruger hjemmesiderne, så vi ved, hvor vi kan gøre det endnu bedre. Det gør vi ved hjælp af cookies. Informationen om din browsing-adfærd gør os i stand til at forbedre brugervenligheden, sidens layout og den samlede oplevelse af hjemmesiden.

Vi opbevarer dine persondata for at overholde forskellige lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler.

Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, som de blev oprettet til, eller for at overholde lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler. Når det ikke længere er tilfældet, slettes informationerne automatisk.

Du kan også bede os om at slette persondata, som vi har registreret, om dig. Vi vil imødekomme din anmodning, medmindre vi er lovgivningsmæssigt forpligtet til at opbevare informationerne eller oplysningerne er relevante i en forestående eller verserende sag/tvist.

Når vi bruger dine persondata, har du en række rettigheder.
En af dine vigtigste rettigheder er, at du kan få indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig. Ønsker du indsigt, får du en kopi af dine persondata.

En anden vigtig rettighed er din ret til at blive glemt, dvs. at du har en ret til at anmode os om at slette de oplysninger, som vi har registreret om dig.

Vi kan muligvis ikke slette alle de registrerede persondata, da vi kan være forpligtet til at opbevare bestemte oplysninger for at overholde forskellige lovkrav.

Hvis du mener, at de oplysninger, vi har registreret om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, kan du give os besked herom, så vi kan opdatere dine oplysninger.
I kombination med dine andre rettigheder kan du anmode os om at begrænse anvendelsen af dine persondata, f.eks. i stedet for komplet sletning eller under vores vurdering af din indsigelse.
Du kan anmode os om at udlevere de persondata, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller at overføre oplysningerne direkte til en bestemt modtager.