Om os

Vi er en familieejet virksomhed der fremstiller og sælger produkter til rens, farve og pleje af Læder, tekstil og træ.
Men sådan har det ikke altid været.

Starten
Fra starten drev vi udelukkende rensevirksomhed, med rensning af møbler og farvning af læder over hele landet,
Vi havde imidlertid store problemer med at skaffe de rette produkter, som kunne løse opgaverne tilfredsstillende.
Derfor udviklede vi i 1992 vores første renseprodukt,
det var vores Læder-Natursæbe, og kort efter kom så Textil-Møbelrens til verden, og herefter vores første læderpleje.

Produkterne er alle udviklet og fremstillet af os selv, og oprindeligt var det også planen at de kun skulle benyttes af os selv.
Men der opstod meget hurtigt en efterspørgsel, hvor flere og flere kunder ønskede at købe de effektive og skånsomme produkter.

RensA var skabt
Flere spændende og unikke produkter er siden kommet til , og selv om vi stadig renser, farver og plejer et stort antal møbler, ja så fylder fremstilling og salg af produkter idag en meget stor del af vores aktiviteter.

Netop fordi vi som renseteknikkere har en meget stor håndværkserfaring , så har vi også muligheden for at tilbyde den absolut bedste rådgivning.
Det er nemlig ikke nok at du som kunde får det bedste produkt, du har også brug for den rette rådgivning, for at komme i mål med det perfekte resultat.

Da vi selv fremstiller vores egne læderfarver og fillere, har vi også mulighed for at specieltone farverne lige efter kundens ønsker og behov.
Her bruger vi en stor del af vores arbejdsdag på at tone læderfarver, vi skal blot ha tilsendt en lille farveprøve, så håndtoner vi en læderfarve som passer til dit møbel, uanset om det er en sofa eller et autosæde.