Om os

Oprindeligt var vi udelukkende en rensevirksomhed, der levede af at rense møbler over hele landet,
men da vi ikke var tilfredse med de renseprodukter vi kunne købe os til, så udviklede vi i 1992 vores første renseprodukt,
det var vores Textil Møbelrens, og kort efter kom så Læder Natursæbe til verden, og herefter vores første læderpleje.

Produkterne er alle udviklet og fremstillet af os selv, og oprindeligt var det også planen at de kun skulle benyttes af os selv.
Men der opstod hurtigt en efterspørgsel, hvor flere og flere kunder ønskede at købe de effektive og skånsomme produkter.

Flere spændende produkter er siden kommet til , og selv om vi stadig renser og farver et stort antal møbler, ja så fylder fremstilling og salg af produkter idag en meget stor del af vores aktiviteter.

Netop fordi vi som renseteknikkere har en meget stor erfaring , så har vi også muligheden for at tilbyde den absolut bedste rådgivning.
Det er nemlig ikke nok at du som kunde får det bedste produkt, du har også brug for den rette rådgivning, for at komme i mål med det perfekte resultat.

Da vi selv fremstiller vores egne læderfarver, har vi også mulighed for at specieltone farverne lige efter kundens ønsker og behov.
Her bruger vi en stor del af vores arbejdsdag på at tone læderfarver, vi skal blot ha tilsendt en lille farveprøve, så håndtoner vi en læderfarve som passer til dit møbel, uanset om det er en sofa eller et autosæde.