Om os

Vi er en familieejet virksomhed der renover og opfarver lædermøbler.
Her ud over fremstiller og sælger vi produkter til rens, farve og pleje af Læder, tekstil og træ.

Fra starten drev vi udelukkende læderkonservering med rens, pleje og farvning af lædermøbler.
Vi havde imidlertid store problemer med at skaffe produkter, der kunne leve op til de høje krav vi stillede til de færdige resultater.

Derfor udviklede vi i 1992 vores helt egne produkter, der alle også er fremstillet af os selv.
Oprindeligt var det også planen at produkterne udelukkende skulle benyttes af os selv, men sådan gik det ikke.
Der opstod meget hurtigt en stor efterspørgsel, hvor flere og flere kunder ønskede at købe de både effektive og samtidigt skånsomme produkter.

RensA serien var skabt og flere unikke produkter er siden kommet til , og selv om vi stadig renser, farver og plejer et stort antal lædermøbler om året, ja så fylder fremstilling og salg af produkter idag en meget stor del af vores aktiviteter.

Netop fordi vi som læderkonservatorer har en meget stor håndværkserfaring , så har vi også muligheden for at tilbyde den absolut bedste rådgivning.
Det er nemlig ikke nok at du som kunde får det bedste produkt, du har også brug for den rette rådgivning, for at komme i mål med det perfekte resultat.

Da vi selv fremstiller vores egne læderfarver og fillere, har vi også mulighed for at specieltone farverne lige efter kundens ønsker og behov.
Her bruger vi en stor del af vores arbejdsdag på at tone læderfarver. Vi skal blot ha tilsendt en lille farveprøve fra dig, så håndtoner vi en læderfarve som passer til dit møbel, uanset om det er en stol. sofa eller et autosæde.