Udkørende Opgaver

En udkørende opgave kan indeholde både rens og pleje, men også reparation af skadet læder samt farvebehandling af falmet læder.

Få behandlet dine lædermøbler profesionelt og skånsomt med en GuldRens, og forlæng møblernes levetid.
Vi kommer til dig og behandler dit læder på stedet.
Vi udfører læderopgaver for privatkunder, erhvervslivet og offentlige institutioner, og er idag Danmarks førende virksomhed inden for vores område.
Hos os er arbejdet med læderet et godt gammelt håndværk, hvor vi har specialiseret os i at behandle alle former for læder, nubuk og ruskin.
Under en arbejdet med dit læder anvender vi ingen maskiner, da alt arbejde udføres i hånden. Det giver os en bedre kontakt til læderet, og skaber en mere skånsom behandling.

I forbindelse med rensningen af dit læder vil ofte kunne fjerne pletter og skjolder, samt mørke fedtede områder på møblet. Dette sker med forskellige teknikker og produkter. Under rensningen kan vi også fjerne fysiske elementer som stearin, tyggegummi og farve fra tekstiler.

Vi foretager altid en plejebehandling der genskaber læderets egenskaber og blødgør læderet, så narvskader (krakeleringer) ikke opstår.
Samtidig langtidsbeskytter vi læderet med en forsegler som sikre at overfladen får slidstyrke og bliver smudsafvisende, men som også vil gøre det nemmere at vedligeholde læderet i fremtiden.

Til falmet og træt læderbetræk, kan vi tilbyde læderet en ny Anilin-farve.
Slidt og falmet Anilin og Kernelæder som har mistet farven, får gendannet den oprindelige farve med påføring af en ny cremet farve, der trækker dybt ind i læderet, og på magisk vis genopbygger farven i læderet. 
Den nye Anilinfarve toner vi ind på stedet, så den passer til dit lædermøbels oprindelige farve. Det er også muligt at lave den nye farve en tone eller to mørkere end den oprindelige, hvis dette ønskes.
Anilinfarven smitter ikke af som en sværte. Når først farven er optaget i læderet, vil den ikke have nogen afsmittende effekt. 

Er dit dækfarvede lædermøbel slidt igennem farvelaget på lokale områder, eller er det krakkeleret så Kan vi foretage en reparations farvning (opfarvning) på de slidte områder.
Her toner vi en farve ind på stedet, så den passer til dit lædermøbels farve. Efter hærdning har den nye farve samme slidstyrke som et nyt lædermøbel.
Er der opstået skader som revner eller huller i læderet, kan disse lukkes så skaden ikke udvikler sig.

Lugter dit lædermøbel på grund af bakterier, røg, fugt, mug, sved, urin, opkast eller andet, så kan møblet være skadeligt for indeklimaet.
Derfor tilbyder vi en speciel rensning, med ekstra fokus på at fjerne netop dårlig lugt. Her neutraliser vi bakterier, husstøvmider, pollen og dyreskæld m.m.
i forbindelse med denne rensning kan vi samtidig tilbyde en ozon-behandling, for at sikrer lugten forsvinder helt fra møblet. Da ozonen kan trænge ind hvor et renseprodukt ikke kan komme.

Ikke alle møbler kan blive som nye, men vi kan komme tæt på, og så forlænger vores behandling dine møblers levetid.
Netop fordi vi behandler mange lædermøbler hvert år, har vi et indgående kendskab til møblernes styrker og svagheder.
Dette er vigtigt når det drejer sig om rens, pleje og vedligehold af lædermøbler. Da mangler og fejl på de enkelte møbelmodeller ofte viser sig at være de samme.
Vi satser på bæredygtighed, lige fra de produkter vi fremstiller, sælger og anvender til læderbehandlingen, og til selve den måde vi behandler dine møbler på.
De produkter der anvendes til rens og pleje af dit læder, indeholder således ingen skadelige stoffer, men er miljøvenlige produkter uden parbener, farve og parfume.

Vores arbejde i dit hjem, er udviklet for dig og dine møblers sundhed, og vil give dig et bedre indeklima.

Før vi kommer og renser:
Husk at støvsuge møblerne før vi kommer og behandler dem.
Ved behandling af sofaer, er det altid en fordel hvis møblerne er trukket fri, så vi kan komme rundt om dem.
er møblet samlet af flere moduler, kan disse også med fordel pilles fra hinanden.